Trip Author

Admin

Planlæg ud fra fag

Adventure
Culture
School Trip

Intro

Kopier denne skabelon ved at klikke på den blå “Copy trip-list” knap:

 

Dette er en hurtig skabelon, til en opsætning der kan bruges til at planlægge en rejse på en klasse. Tilføj gerne nogle ekstra “bundle” sektioner til rejsen, eller ændre fagene for nogle bundles hvis der er behov for det. Du kan frit slette denne bundle, når du har kopieret rejselisten, ved at klikke på “Delete” knappen:

Der er tilføjet noget ekstra tekst til hver bundle, for at give noget inspiration til hvad hver gruppe kan lede efter. Ændre gerne denne tekst, hvis der er behov for nogle andre ideer. 

Gruppe 1: Matematik 🎓

Nogle spændende arkitektoniske bygninger, hvor matematikken har været i spil. Det kunne være interessante broer eller avancerede ny moderne bygningsværker. De kan også være interessante børser eller nationalbanker.
 

Find noget der kunne være relevant for pensum, og forberede en lille præsentation om hvert sted for klassen

Gruppe 2: Samfundsfag 🌍

Interessante ture eller udflugter til steder der har haft en samfundsmæssig betydning for byen. Det kan være monumenter eller parker som har haft en betydning for samfundet i byen.  

 

Find noget der kunne være relevant for pensum, og forberede en lille præsentation om hvert sted for klassen.

Gruppe 3: Historie 🗿

Hvilke ting har en historisk betydning. Det kunne være bygning der har været involveret i historiske events som ville være værd at besøge. Det kunne være museer eller historiske gader. 

 

Find noget der kunne være relevant for pensum, og forberede en lille præsentation om hvert sted for klassen

Diverse aktiviteter 🎡

Sjove aktiviteter vi kan foretage om dagen. Det kan være alt fra forlystelsesparker til escape rooms. Lad det være underholdning der er i fokus, og fokuserer på ting vi kan gøre sammen.

 

Alle har mulighed for at tilføje ideer til denne sektion.